p

Eastcoast USA & Canada 2007

Thursday, August 23, 2007

Dag 9 - Toronto

Op de tweede dag in Toronto gaan we naar een van de drie eilanden: Center Island (de andere twee zijn Hanlan's Point en Ward's Island). De eilanden liggen op 2 kilometer voor de kust. Een tochtje met de ferry duurt 10 minuten.


Op het eiland zelf is niet veel te zien: er is een groot park en je hebt er uitzicht op de stad. Verder schijnt er een hardloopwedstrijd te zijn vandaag. Een of andere half-uitgeslapen vrouw dacht dat we daaraan meededen :(


Op het eiland lopen een paar vage zwarte eekhoorns rond:




Na een half uurtje te hebben rondgewandeld zijn we teruggegaan naar Toronto. Eerst nog een keer bij de CN Tower en Rogers Centre langs, om bij de Blue Jays Team Shop te kijken.Op weg ernaartoe kom je langs het Air Canada Centre, waar de Raptors en Maple Leafs spelen:


Vanaf hier nog mooi uitzicht op de CN Tower, met het uitzichtsplatform:


En de Skypod:


Als je eronder staat zie je goed hoe belachelijk hoog de toren is. Verschil met bv. het Empire State Building is dat deze helemaal vrij staat:


Vanuit de Team Shop van de Jays kan je op het veld kijken, waar ze al bezig zijn met de voorbereidingen voor de wedstrijd van vandaag:


Na de Jays richting Chinatown Toronto gelopen. Hierbij doorkruis je een aarig deel van de stad, hippiebomen:


Chinese winkels:


Daarna terug naar de hotelkamer. We bleken een wasmachine en droger op de kamer te hebben, dus maar even wat zooi wassen ;)
Vanavond gaan we naar een Cirque Du Soleil show. De tent is vanaf de hotelkamer te zien...
Het hotel heeft een complimentary carservice, dus die hebben we maar geboekt voor een ritje naar Cirque. Bleek het een klassieke Amerikaanse slee te zijn:


De Cirque show was in een grote blauw/gele tent. We zaten op rij 15, maar je kon alles vanaf daar prima zien. Ze werden nogal nerveus van camera's, dus alleen een foto van de buitenkant:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home